nl-NLen-USde-DEfr-FRes-ES

Toepassingen

In welke situaties kan ik de Safetyblocks inzetten? 
Nou … bij te veel om op te noemen! 

 

Publieke evenementen

De Safetyblocks zijn een ideale oplossing voor de organisatie van een evenement of festival. Je kunt er bijvoorbeeld een bepaald gebied voor een demonstratie of bij een grote protestactie mee afzetten. Maar ook bij het reguleren van het verkeer op een drukbezocht terrein zijn de Safetyblocks ideaal.

De Safetyblocks vergroten het gevoel van veiligheid. Bezoekers willen genieten en zich geen zorgen maken over een mogelijke aanslag of geconfronteerd worden met chaotische situaties. Dus voor beveiligen en afzetten van openbare ruimtes, maar ook voor reguleren van bezoekers op diverse terreinen zijn de Safetyblocks onmisbaar.

 

Openbare werken

Bij wegwerkzaamheden en grote bouwprojecten is het geleiden van verkeer van levensbelang. Bouwverkeer moet duidelijk weten welke wegen wel en niet toegankelijk zijn om overlast tot een minimum te beperken. Daarnaast moeten toegangswegen worden afgesloten voor onbevoegden. Net als de bouwterreinen zelf. En wat denkt u van gevaarlijke situaties bij werkzaamheden aan de weg? Safetyblocks waarschuwen, blokkeren en geleiden tegelijkertijd. De ideale oplossing bij openbare werken dus. 

 

Bedrijven met een uitgebreide parkeervoorziening

U heeft een tuincentrum, een bouwmarkt of een supermarkt met een grote parkeerplaats. Misschien beheert u een evenementenhal, met op zijn tijd duizenden bezoekers. Hoe zorgt u dat u bepaalde delen afzet en op andere plekken het verkeer stuurt? Dat kan met dranghekken of borden. Dit maakt uw terrein natuurlijk niet fraaier. De Safetyblocks doen dit wel. Doordat de Safetyblocks een ambachtelijke houtnerfstructuur hebben lijken het net mooie sierlijke bloembakken. Wij bieden ze aan met beplanting. Zo vrolijkt u uw terrein op en reguleert u het verkeer tegelijkertijd. 

 

Attractieparken en vakantievoorzieningen

Bij pretparken, dierentuinen, zwemparadijzen, campings of vakantieparken komen het hele jaar door massa’s mensen. Parkeren moet er het hele jaar veilig zijn. Daarnaast moeten bepaalde ingangen voor personeel, ambulances en bevoorrading vakkundig worden afgesloten. Noodoplossingen als hekken en borden zijn geen optie. U zoekt iets waardoor u permanent uw terrein verfraait. Dat kan met de Safetyblocks. Mooi sierlijke bakken met prachtige beplanting. De beleving van de bezoekers begint al op uw buitenterrein.

Maar ook binnen het park voegen de Safetyblocks veel toe. In een dierentuin kunnen de ingangen voor de verzorgers vakkundig afgesloten worden door een Safetyblock met beplanting die ook nog eens perfect bij het aangelegde groen past. Ook in een vakantiepark kan een fraaie Safetyblock een fraaie toevoeging op de bewegwijzering zijn.