nl-NLen-USde-DEfr-FRes-ES

Waarom Safetyblocks op openbare plekken?

Met SafetyBlocks beveiligt u in één klap alle toegangswegen tot een evenement. De blokken zijn duidelijk herkenbaar en worden direct als blokkade herkend. Daarnaast zijn ze niet weg te halen door onbevoegden. Dit vergroot de veiligheid ten opzichte van dranghekken en borden. 

Bovendien kunnen overheidsinstellingen (gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en waterschappen), maar ook bijvoorbeeld evenementenbureaus de Safetyblocks aanschaffen of huren. Bij huur kunnen wij het transport en de plaatsing volledig verzorgen. Dus weinig capaciteit voor opslag? Of niet het budget voor de aanschaf van de blocks, of gewoon geen zin in gesleep? Laat ons alles regelen!

 

Waarom Safetyblocks voor uw bedrijf?

Omdat Safetyblocks een toevoeging is aan uw buitenaanzicht is. U wilt een ingang, uitgang of laadplek blokkeren? Dat kan met hekken of borden. Maar daar knapt uw bedrijf niet van op. Wat denkt u van een Safetyblock met beplanting? Een mooie kolossale bak met een houtnerfstructuur die ‘sierlijkheid’ en ‘natuurlijk’ uitstraalt. Zo creëert u een groene omgeving en voegt u tegelijkertijd beleving toe aan uw buitenterrein.

 

Waarom Safetyblocks voor uw evenement?

Als organisator van een groot muziekspektakel of van een autorally heeft u veel aan uw hoofd. De afzetting van het evenement is enorm belangrijk en de veiligheidseisen zijn hoog. Daarom is het beste en sterkste materiaal nodig. Dan komt u vanzelf uit bij Safetyblocks. En aankoop is niet nodig, u kunt de blocks ook huren. En wij regelen het transport en de plaatsing ook nog eens.

 

Vier belangrijke prestatie-upgrades voor de Safety BlocksTM

1. Functionaliteit

  • Het ontwerp is modulair aanpasbaar naar in diverse verkeerssituaties en desgewenst hogere veiligheidsniveau's
  • Het ontwerp biedt sterk verhoogde weerstand tegen meervoudige impact en omver-rijden, zoals door vrachtwagens.

2. Esthetica

  • Het materiaal is 'kleur vaster' op langere termijn en bezit een oppervlaktetextuur waardoor eventuele coatings beter en langer hechten.

3. Technische duurzaamheid

  • Het materiaal is aanzienlijk beter bestand tegen chemisch agressieve condities en heeft daardoor een significant langere levensduur.

4. Ecologische duurzaamheid

  • Het materiaal maakt een tot 85% lagere Carbon-footprint mogelijk t.o.v. traditioneel cementbeton (cfm. Ecochain en NIBE analyses) met behoud van 100% recyclebaarheid.

 

Deze prestatie-upgrade is gebaseerd op:

1) Verbeterde uitgangsmaterialen
Er wordt gebruik gemaakt van cementvrije AACM/Geopolymeer-bindmiddeltechnologie in combinatie met energie-absorberende vezelversterking, hybride wapening en zeer dicht toeslagmateriaal.

2) De Energie-Absoberende Vezelversterking in het beton zorgt voor een Maximum Impact Resistance (MIR)

3) Breder inzetbaar ontwerp
Er wordt gebruik gemaakt van dynamische 3D modelleringssoftware waarbij testresultaten worden terug-gefit om ontwerpbelastingen te kalibreren. Er is multi-functionaliteit en modulaire uitbreidbaarheid doorgevoerd waarmee; afhankelijk van de aard van de dreiging;
gefaseerd naar hogere beschermingsniveau's kan worden opgeschakeld.